Länsirajan­ Kuljetus Oy

- ja tavarasi

ovat ajoissa perillä

Palvelut


KULJETUSPALVELUT

Länsirajan Kuljetus Oy:n terminaalit, Keminmaassa ja Oulussa, sekä yhteistyökumppanit eri puolilla Suomea luovat kattavan verkoston tuotteiden kuljettamiseen kappaletavarasta erikoiskuljetuksiin. Pohjoismaista Suomen lisäksi kauttamme saa myös Ruotsin, Norjan, Tanskan kuljetukset.

Hoidamme myös kuorman purkuja sekä lastauksia. Ajoneuvoissame kulkee mukana kulkee myös ajoneuvo trukki jolla tuotteiden purku onnistuu helposti ja asiakasta tyydyttävällä tavalla. Katso kuva..


RUNKOLIIKENNE

Runkoliikennealueemme on pääkaupunkiseutu ympäristökuntineen, Tampereen, Hyvinkään, Lahden, Kotkan, Oulun ja Kemi/Tornion, sekä Rovaniemen välillä on päivittäinen yhdistelmäautoliikenne kumpaankin suuntaan. Suurin osa kuljetussuoritteista syntyy kaupan keskusliikkeiden, tukkukauppojen ja huolintaliikkeiden, sekä yhteistyökumppaneiden toimeksiannoista ja yksityistalouksien jakelu- ja muuttokuljetuksista.


JAKELULIIKENNE

Toimialueemme kattaa koko Pohjois-Pohjanmaan akselilta Kalajoki-Kuopio ylöspäin aina Pohjois - Lappiin asti. Olemme myös ammattilaisia yritys- ja yksityistalouksien muutoissa.


PALVELU

Liikenteemme toimii yön yli periaatteella; tänään lähtevä on huomenna perillä.


LUOTTAMUS

Luottamus luo pitkiä asiakassuhteita. Asiakkaat ovat tottuneet luottamaan palveluihimme: Teräs-, paperi,sahatavara, tukkukauppa sekä jakelu ja muuttokuljetuksissa olemme palvelleet säännöllisesti vuodesta 1993.